Produkter

BOKVAGNAR

Batteridriven bokvagn Ess 2000. Bokvagnen drivs med 24 volts motor, steglös framåt och bakåt. Vagnen kan frikopplas med fotpedal för manuell drift. Batterierna är underhållsfria, helt slutna. Batteriladdaren är elektronisk med laddautomatik. Gavlar och batteriskåp i ek. Övriga delar i pulverlackerat stål. Standardfärg silvergrå. Mått: L = 1350 B = 460 H = 1260

KIOSKVAGNAR

Kioskvagn är en lite större variant av ”bokvagn” Kioskvagnar kan byggas enligt kundönskemål t.ex. med kassalådor och kylskåp

BUTIKSINREDNING

Eftersom vi har pulverlack i huset och bra kunskaper om ytbehandling av aluminium så kan vi tillverka diverse specialhyllor, fästen, hållare eller ställ etc. för butiker eller mässor.

SYNINGSSKÄRMAR

Syningsskärm för okulärbesiktning av injektionsläkemedel och infusionslösningar. Ljuskällan består av ett fyrstavs kompaktlysrör på 24 watt, ger ca 4000 lux 200 mm från ljuskällan. Levereras med 2 meter kabel och jordad stickpropp .Bakstycke i matt svart lack. Utfällbar skärm i matt vit lack. Vikt 2,7 kg.Väggkonsol (art.nr. 2050) för montering direkt på vägg. Bordsstativ ( art.nr. 2030). Vridbart hyllfäste (art.nr. 2040) för placering mellan två hyllplan..

VAGNAR

Vi tillverkar diverse motordrivna eller manuella vagnar antingen våra egna konstruktioner eller efter kundens önskemål.

 

Våra produkter

Affärsidén är att leverera en skräddarsydd produkt direkt till konsumenten, vilket i praktiken innebär att vi erbjuder allt ifrån konstruktion till tillverkning, ytbehandling och eventuellt montage. Vi har många års erfarenhet inom tillverkning av produkter i aluminium, stål och rostfritt. Vår kunskap och erfarenhet ger oss möjlighet att erbjuda enkla lösningar av svåra problem. Vi är idag en välutrustad plåtverkstad med en modern maskinpark samt erfaren och kunnig personal.